Nasze oferty

Nasze oferty

Tworzymy wyjątkowe propozycje dopasowane do różnych okazji – od kameralnych spotkań po większe uroczystości. Sprawdź, co możemy dla Ciebie przygotować.

Oferujemy również kompleksową obsługę cateringową – zarówno dla firm, jak i klientów indywidualnych. Przygotowujemy dania na wynos, catering na wydarzenia prywatne i biznesowe, a także wsparcie w organizacji uroczystości poza naszą restauracją.
Z myślą o najbardziej wymagających Gościach tworzymy także oferty indywidualne, dopasowane do potrzeb i charakteru konkretnego wydarzenia.

Oferta cateringowa - pakiety

Przerwa kawowa całodzienna:

  • Kawa z ekspresu + dodatki bez limitu
  • Herbata różne rodzaje + dodatki bez limitu
  • Woda niegazowana z mięta i cytryną  0,5l/1 os
  • Mix kruchych ciasteczek 80g/ 1 os


Lunch – bemary

  • Żurek/ kiełbasa/ grzyby/ jajko/ pieczywo 200ml – 50%
  • Hiszpański krem z pieczonych pomidorów/ paluch francuski 200ml – 50%
  • Rolada z indyka faszerowany warzywami/ sos szczypiorkowy (2 plastry na os/ ok 120g) – 40%
  • Bitki wieprzowe ze schabu/ sos własny/ warzywa 140g – 40%
  • Vege: Curry z batata i kalafiora 300g – 40%
  • Ziemniaki pieczone w ziołach 150g – 60%
  • Kasza bulgur 120g – 60%
  • Colesław 120g – 50%
  • Mix sałat z sosem vinaigrette – 50%


Koszt cateringu wynosi 87 zł/ 1 os. brutto

Przerwa kawowa całodzienna:

  • Kawa z ekspresu + dodatki bez limitu
  • Herbata różne rodzaje + dodatki bez limitu
  • Woda niegazowana z mięta i cytryną  0,5l/1 os
  • Sok owocowy pomarańczowy 0,3l/ 1 os
  • Mix kruchych ciasteczek 100g/ 1 os
  • Świeże owoce 100g/ 1 os


Lunch – bemary

  • Bulion z kaczki na zielono/ makaron naleśnikowy 180ml + 50g makaronu – 50%
  • Hiszpański krem z pieczonych pomidorów/ paluch francuski 200ml – 50%
  • Plastry polędwiczki wieprzowej/ sos z zielonego pieprzu 140g/1 os – 40%
  • Pasterska zapiekanka z serem gruyere i wędzoną białą rybą 250 g – 40%
  • Vege: Wegański gulasz/ ciecierzyca/ sos pomidorowo-pomarańczowy
    z kuminem i bakłażanem  300g – 40%
  • Kluski śląskie 150g – 40%
  • Ryż 150g – 30%
  • Surówka z białej kapusty z koperkiem 120g – 50%
  • Mix sałat z sosem vinaigrette – 50%

Koszt cateringu wynosi 107 zł/ 1 os. brutto

Przerwa kawowa całodzienna:

  • Kawa z ekspresu + dodatki bez limitu
  • Herbata różne rodzaje + dodatki bez limitu
  • Woda niegazowana z mięta i cytryną  0,5l/1 os
  • Sok owocowy pomarańczowy, jabłkowy 0,5l/ 1 os
  • Mix kruchych ciasteczek 120g/ 1 os
  • Francuskie wypieki 2 szt/ 1 os
  • Świeże owoce 100g/ 1 os


Lunch – bemary

  • Węgierska zupa gulaszowa 200g/ 1 os – 50%
  • Hiszpański krem z pieczonych pomidorów/ paluch francuski 200ml – 50%
  • Udko z kaczki w majeranku z pomarańczą (1 szt./1 os) – 30%
  • Filet z łososia w lekkim sosie maślano-cytrynowym (150 g) – 30%
  • Vege: Pisto la mancha (hiszpański warzywny gulasz) 200g – 30%
  • Penne ze szpinakiem i suszonymi pomidorami w sosie śmietanowym 200g – 30%
  • Kluski śląskie 150g – 50%
  • Ryż z warzywami 150g – 30%
  • Buraczki z cebulką 120g – 50%
  • Mix sałat z sosem vinaigrette – 50%


Koszt cateringu wynosi 139 zł/ 1 os. brutto

Oferta komunijna - pakiety

ZUPA (do wyboru)

  • ROSÓŁ NA TRZECH MIĘSACH (makaron/ marchew palona/ pietruszka)
  • KREM POMIDOROWO-PAPRYKOWY (pesto z rukoli/ paluch francuski)


DANIE GŁÓWNE
(do wyboru)

  • FILET Z KURCZAKA FASZEROWANY SUSZONYMI POMIDORAMI (sos ziołowy/ puree ziemniaczane/ mieszane sałaty z warzywami/ sos vinaigrette)
  • SCHAB PIECZONY FASZEROWANY GRZYBAMI (sos pieczeniowy/ młode ziemniaki/ młoda kapusta zasmażana)
  • VEGE: STEK Z KALAFIORA (sos chimichuri/ młode ziemniaki/ warzywa w tempurze)


DESER
(do wyboru)

  • MINI PAVLOVA (krem śmietankowy/ owoce sezonowy)
  • TORT MALINOWO-WANILIOWY (maślany biszkopt/ syrop pomarańczowo-waniliowy/ krem waniliowy na śmietance/ żelka malinowa)
  • TORT CZEKOLDOWY Z TRUSKAWKAMI (kakaowy biszkopt/ kokosowe dakłazje/ prażynka czekoladowa/ mus czekoladowy z truskawkami/ żelka z maracui)


pakiet napoi

  • woda niegazowana z miętą i cytryną bez limtu
  • sok owocowy 0,5l/ 1 os
  • kawa z ekspresu/ herbata bez limitu


149 zł / 1 os.

przystawka (do wyboru)

  • RAVIOLI ZE SZPINAKIEM I RICOTTĄ (pesto pietruszkowe/ olej chili/ rukola)
  • MARYNOWANY ROSTBEFF (mus jabłkowy z chrzanem/ pikle/ focaccia)


ZUPA
(do wyboru)

  • CONSOMME WOŁOWE (pyzy ziemniaczane/ dymka / olej koperkowy)
  • KREM POMIDOROWO-PAPRYKOWY (pesto z rukoli/ paluch francuski)
  • ROSÓŁ NA TRZECH MIĘSACH (makaron/ marchew palona/ pietruszka)


DANIE GŁÓWNE
(do wyboru)

  • FILET Z SUMA (sos holenderski/ grillowane szparagi/ młode ziemniaki)
  • GRILLOWANA POLĘDWICZKA WIEPRZOWA (sos kurkowy/ kluski śląskie/ karmelizowane buraczki)
  • PIECZONY KURCZAK KUKURYDZIANY (sos jogurtowy z ziołami/ młode zimniaki/ grillowane szparagi)
  • VEGE: STEK Z KALAFIORA (sos chimichuri/ młode ziemniaki/ warzywa w tempurze)


DESER
(do wyboru)

  • MINI PAVLOVA (krem śmietankowy/ owoce sezonowy)
  • TORT BEZOWY (krem śmietankowy/ owoce sezonowy)
  • TORT MALINOWO-WANILIOWY (maślany biszkopt/ syrop pomarańczowo-waniliowy/ krem waniliowy
    na śmietance/ żelka malinowa)


pakiet napoi

  • WODA NIEGAZOWANA Z MIĘTĄ I CYTRYNĄ BEZ LIMTU
  • SOK OWOCOWY 0,5L/ 1 OS
  • KAWA Z EKSPRESU/ HERBATA BEZ LIMITU

189 zł / 1 os.

ZUPA

  • ROSÓŁ NA TRZECH MIĘSACH (makaron/ marchew palona/ pietruszka)


DANIE GŁÓWNE
(do wyboru)

  • FILECIKI Z KURCZAKA W PANKO (frytki/ surówka z marchewki)
    LUB
  • PIEROGI RUSKIE Z MASŁEM


pakiet napoi

  • woda niegazowana z miętą i cytryną bez limtu
  • sok owocowy 0,5l/ 1 os
  • kawa z ekspresu/ herbata bez limitu


81 zł / 1 os.

Oferta komunijna - dodatki

  • MINI TORTILLA Z KURCZAKIEM/ WARZYWA/ SOS KOKTAJLOWY
  • MINI TORTILLA VENDURA/ WARZYWA/ GORGONZOLA
  • TYMBALIKI DROBIOWE
  • STRIPSY Z KURCZAKA/ SOS CZOSNKOWY
  • DESKA WĘDLIN I MIĘS PIECZONCH, PASZTET
  • SAŁATKA JARZYNOWA
  • SAŁATKA WIOSENNA/ WARZYWA/ SER SOLANKOWY


51 zł / 1 os.

  • KORECZEK/ MOZARELLA/ POMIDORKI CHERRY/ BAZYLIA
  • KORECZEK/ GRILLOWANY KURCZAK/ CAMAMBERT/ WINOGRONA
  • VOU-AU-VENT/ PASTA WARZYWNA/ SZYNKA PARMEŃSKA
  • PUMPERNIKIEL/ SEREK KOPERKOWY/ ŁOSOŚ WĘDZONY
  • MINI SAŁATKA/ MAKARON ORZO/ KURCZAK/ SEELR NACIOWY/ SUSZONE POMIDORY


370 ZŁ/ 1 DESKA/ 40 SZT. 

  • ŻUBRÓWKOWE JABŁUSZKO (jabłka z koperkiem/ mus na bazie białej czekolady i żubrówki/ kruche ciastko)
  • WIEDEŃSKA TARTALETKA (o smaku karmelu i orzechów)
  • CAKESICLES KARMELOWE (czekoladowe lody na patyku w polewie z białej czekolady)
  • WIOSENNA GRUSZKA (malina/ biała czekolada i wanilia, wykończona w zamszu czekoladowym)
  • SET DWÓCH PRALIN (cięte praliny, po 2 szt. na osobę)

Słodki stół przygotowywany jest dla: 15, 20, 25 osób.
Na jedną osobę liczone są dwa deserki i 2 praliny.

Stół słodkości dla:
15 osób – 540 zł, tj. 30 deserków
20 osób – 700 zł, tj. 40 deserków
25 osób – 870 zł tj. 50 deserków

STÓŁ SŁODKOŚCI ORAZ TORTY PRZYGOTOWYWANE WE WSPÓŁPRACY Z PRACOWANIĄ PORCELANA, PL. OFIAR GETTA 5A, 35-022 RZESZÓW

Oferta finger food i mini deserów

Minimalna liczba zamówienia 10 szt./ 1 rodzaju

  • Mini burger / wołowina/ klasyczne dodatki / sos autorski – 14 zł
  • Mini burger / kurczak/ klasyczne dodatki / sos autorski – 13 zł
  • Mini burger / krewetka w tempurze / pikle / sałata/ sos słodko-kwaśny – 15 zł
  • Mini croissant / szynka parmeńska / rukola / pesto z suszonych pomidorów – 12 zł
  • Mini croissant / łosoś wędzony / rukola / ser pleśniowy – 12 zł
  • Club sandwich / pasta jajeczna / boczek / kurczak / sałaty – 10 zł
  • Tortilla/ łosoś wędzony/ warzywa / sos koktajlowy – 10 zł
  • Tortilla / kurczak / sałaty / sos czosnkowy / warzywa – 11 zł
  • Tortilla / warzywa / gorgonzola / sos koperkowy – 9 zł
  • Mini kanapki na bagietce: z kurczakiem lub szynką lub z łososiem – 10zł
  • Krewetki w tempurze/ sos koktajlowy – 13 zł
  • Stripsy z kurczaka/ sos koktajlowy – 9 zł
  • Koreczek: Ser kozi/ chorizo vela/ gordale – 10 zł
  • Koreczek: Mozarella mini/ pomidor cherry/ bazylia – 9 zł
  • Mini sałatka gyros/ kurczak – 10 zł
  • Mini sałatka z buraka/ rukola/ ser feta/ słonecznik – 9 zł
  • Mini sałatka z makaronem/ suszone pomidory/ oliwki czarne – 9 zł

Minimalna liczba zamówienia 10 szt./ 1 rodzaju

  • Arriba/ mus czekoladowy arriba/ kompot mango marakuja w coverze z mlecznej
    czekolady z orzechami – 12 zł
    Tartaletka szarlotka z koperkiem/ kruchy korpus zapieczony z kremem migdałowym/ pieczone karmelizowane jabłka/ jabłka z koperkiem – 9 zł
    Czekoladowy mus concorde/ pralina orzechowa/ owsiane ciastko – 12 zł
    Petit – fours – słodki zestaw mini deserków w trzech smakach – 15 zł
    Tartaletka z lemon curd/ przypalana beza szwajcarska – 8 zł
    Czekoladowy mus Papouasie/ kompot mano rokitnik – 11 zł
    Sernik la vina (pokrojony na trójkąty) min. Ilośc porc. 16 – 140 zł
    Set pralin ciętych 3 szt/ 1 os/ 23 zł

Oferta okolicznościowa

PRZYSTAWKI – 120g/ os. 37 zł/ 1 os

  • CARPACCIO Z BURAKÓW CHIOGGIA (kozi ser świeży/ orzechy włoskie/ dressing miodowy z chilli)
  • MARYNOWANY ROSTBEFF (pikle/ mus jabłko z chrzanem/ focaccia)
  • TATAR Z PSTRĄGA (marynowany ogórek/ prażone kapary/ majonez vege/ focaccia)
  • ZIEMNIAK Z OGNISKA (gzik/ kapary/ śledź litewski)


ZUPY – 300ml/ os. 25 zł/ 1 os

  • ROSÓŁ NA TRZECH MIĘSACH (makaron jajeczny/ warzywa)
  • HISZPAŃSKI KREM POMIDOROWY (queso de cabra/ majonez paprykowy/ paluch francuski)
  • ZUPA bądź KREM SEZONOWY


DANIA GŁÓWNE – 450g/ os. 47 zł/ 1 os

  • STEK Z KALAFIORA (ziemniak w soli/ warzywa w tempurze/ chimmichurri)
  • HALIBUT (Duet białego i dzikiego ryżu/ sos kokosowy z curry/ kimchi z białym makiem)
  • POLĘDWICZKA WIEPRZOWA (kluski śląskie/ zasmażane buraczki/ sos kurkowy)
  • TERRINA Z INDYKA (roladka z indyka nadziewana warzywami / pieczone ziemniaki/ grillowany pak choi/ sos blue)
  • SCHAB PIECZONY (sos piwny/ młode ziemniaki/ kapusta zasmażana)


DESER – 24zł / 1 procja

  • SERNIK LA VINA (maślana kruszonka/ coulis owocowe)
  • CONCORDE (płynna pralina orzechowa/ czekoladowy mus z gruszką/ migdałowe ciastko)
  • MADAGASKAT LICZI (maliny z liczi/ mus smietankowy/ czekoladowy mus Madagaskar/ ciastka kokosowe)
  • BAVAROIS (fiołek/ truskawki/ mus waniliowy/ flan z owoców leśnych)
  • SZARLOTKA Z BEZĄ
  • LOKALNE SPECJAŁY (pieczeń z zająca z polędwiczką wieprzową/ boczek tradycyjny/ baleron regionalny/ kiełbasa wiejska/ smalec domowy/ ogórek kiszony/ pikle/ pieczywo)
  • HOLA ESPANA (Queso de Cabra/ Queso Manchego/ Jammon Serrano/ Morcilla de Burgos/ Chorizo Vela/ konfitura/ gordale/ krakersy/ piquillo)

4 szt./ 70g/ 48 zł/ 1 os

  • MINI BURGER (wołowina lub kurczak lub krewetka/ dodatki warzywne/ sos autorski)
  • PIEROŻKI GYOZA WARZYWNE (sałatka wakame/ sezam/ kolendra)
  • EMPANADA (kurczak/ fasola/ cebula/ ser/ guacamole)
  • TORTILLA Z KURCZAKIEM (świeże warzywa/ sos czosnkowy)
  • TORTILLA VERDURA (warzywa świeże/ gorgonzola/ majonez koperkowy)
  • TORILLA Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM (kolorowe sałaty/ sos kaparowy/ świeże warzywa)
  • STRIPSY Z KURCZAKA (dip koktajlowy)
  • TEMPURA (warzywa sezonowe/ sos chrupiące chilli)
  • NACHOSY (hummus/ sos pomidorowy/ guacamole)
  • CROISSANT (Jamon Serrano/ susozne pomidory/ rucola)
  • KREWETKI TORPEDO (sweet chilli majo)
  • ŚLEDŹ PO KASZUBKSU
  • PATE (wątróbka/ powidła śliwkowe/ wiśnia)


SAŁATKI

  • SAŁATKA JARZYNOWA
  • SAŁATKA GRECKA PRAWDZIWA
  • SZAŁOT ŚLĄSKI
  • Żubrówkowe jabłuszko (jabłka z koperkiem/ mus na bazie białej czekolady i żubrówki/ kruche ciastko)
  • Wiedeńska tartaletka (o smaku karmelu i orzechów)
  • Cakesicles karmelowe (czekoladowe lody na patyku w polewie z białej czekolady)
  • Wiosenna gruszka (malina/ biała czekolada i wanilia, wykończona w zamszu czekoladowym)


SET DWÓCH PRALIN

cięte praliny, po 2 szt. na osobę

 

Słodki stół przygotowywany jest dla: 15, 20, 25 osób.

 

Na jedną osobę liczone są dwa deserki i 2 praliny.

Stół słodkości dla:

15 osób – 540 zł, tj. 30 deserków

20 osób – 700 zł, tj. 40 deserków

25 osób – 870 zł, tj. 50 deserków

 

STÓŁ SŁODKOŚCI ORAZ TORTY PRZYGOTOWYWANE WE WSPÓŁPRACY Z PRACOWANIĄ PORCELANA, PL. OFIAR GETTA 5A, 35-022 RZESZÓW