Rynek 24, Rzeszów
Nasze oferty
Nasze oferty
Tworzymy wyjątkowe propozycje dopasowane do różnych okazji – od kameralnych spotkań po większe uroczystości. Sprawdź, co możemy dla Ciebie przygotować.
Oferujemy również kompleksową obsługę cateringową – zarówno dla firm, jak i klientów indywidualnych. Przygotowujemy dania na wynos, catering na wydarzenia prywatne i biznesowe, a także wsparcie w organizacji uroczystości poza naszą restauracją.
Z myślą o najbardziej wymagających Gościach tworzymy także oferty indywidualne, dopasowane do potrzeb i charakteru konkretnego wydarzenia.
Oferta cateringowa - pakiety
Przerwa kawowa całodzienna:
- Kawa z ekspresu + dodatki bez limitu
- Herbata różne rodzaje + dodatki bez limitu
- Woda niegazowana z mięta i cytryną 0,5l/1 os
- Mix kruchych ciasteczek 80g/ 1 os
Lunch – bemary
- Żurek/ kiełbasa/ grzyby/ jajko/ pieczywo 200ml – 50%
- Hiszpański krem z pieczonych pomidorów/ paluch francuski 200ml – 50%
- Rolada z indyka faszerowany warzywami/ sos szczypiorkowy (2 plastry na os/ ok 120g) – 40%
- Bitki wieprzowe ze schabu/ sos własny/ warzywa 140g – 40%
- Vege: Curry z batata i kalafiora 300g – 40%
- Ziemniaki pieczone w ziołach 150g – 60%
- Kasza bulgur 120g – 60%
- Colesław 120g – 50%
- Mix sałat z sosem vinaigrette – 50%
Koszt cateringu wynosi 87 zł/ 1 os. brutto
Przerwa kawowa całodzienna:
- Kawa z ekspresu + dodatki bez limitu
- Herbata różne rodzaje + dodatki bez limitu
- Woda niegazowana z mięta i cytryną 0,5l/1 os
- Sok owocowy pomarańczowy 0,3l/ 1 os
- Mix kruchych ciasteczek 100g/ 1 os
- Świeże owoce 100g/ 1 os
Lunch – bemary
- Bulion z kaczki na zielono/ makaron naleśnikowy 180ml + 50g makaronu – 50%
- Hiszpański krem z pieczonych pomidorów/ paluch francuski 200ml – 50%
- Plastry polędwiczki wieprzowej/ sos z zielonego pieprzu 140g/1 os – 40%
- Pasterska zapiekanka z serem gruyere i wędzoną białą rybą 250 g – 40%
- Vege: Wegański gulasz/ ciecierzyca/ sos pomidorowo-pomarańczowy
z kuminem i bakłażanem 300g – 40% - Kluski śląskie 150g – 40%
- Ryż 150g – 30%
- Surówka z białej kapusty z koperkiem 120g – 50%
- Mix sałat z sosem vinaigrette – 50%
Koszt cateringu wynosi 107 zł/ 1 os. brutto
Przerwa kawowa całodzienna:
- Kawa z ekspresu + dodatki bez limitu
- Herbata różne rodzaje + dodatki bez limitu
- Woda niegazowana z mięta i cytryną 0,5l/1 os
- Sok owocowy pomarańczowy, jabłkowy 0,5l/ 1 os
- Mix kruchych ciasteczek 120g/ 1 os
- Francuskie wypieki 2 szt/ 1 os
- Świeże owoce 100g/ 1 os
Lunch – bemary
- Węgierska zupa gulaszowa 200g/ 1 os – 50%
- Hiszpański krem z pieczonych pomidorów/ paluch francuski 200ml – 50%
- Udko z kaczki w majeranku z pomarańczą (1 szt./1 os) – 30%
- Filet z łososia w lekkim sosie maślano-cytrynowym (150 g) – 30%
- Vege: Pisto la mancha (hiszpański warzywny gulasz) 200g – 30%
- Penne ze szpinakiem i suszonymi pomidorami w sosie śmietanowym 200g – 30%
- Kluski śląskie 150g – 50%
- Ryż z warzywami 150g – 30%
- Buraczki z cebulką 120g – 50%
- Mix sałat z sosem vinaigrette – 50%
Koszt cateringu wynosi 139 zł/ 1 os. brutto
Oferta komunijna - pakiety
ZUPA (do wyboru)
- ROSÓŁ NA TRZECH MIĘSACH (makaron/ marchew palona/ pietruszka)
- KREM POMIDOROWO-PAPRYKOWY (pesto z rukoli/ paluch francuski)
DANIE GŁÓWNE (do wyboru)
- FILET Z KURCZAKA FASZEROWANY SUSZONYMI POMIDORAMI (sos ziołowy/ puree ziemniaczane/ mieszane sałaty z warzywami/ sos vinaigrette)
- SCHAB PIECZONY FASZEROWANY GRZYBAMI (sos pieczeniowy/ młode ziemniaki/ młoda kapusta zasmażana)
- VEGE: STEK Z KALAFIORA (sos chimichuri/ młode ziemniaki/ warzywa w tempurze)
DESER (do wyboru)
- MINI PAVLOVA (krem śmietankowy/ owoce sezonowy)
- TORT MALINOWO-WANILIOWY (maślany biszkopt/ syrop pomarańczowo-waniliowy/ krem waniliowy na śmietance/ żelka malinowa)
- TORT CZEKOLDOWY Z TRUSKAWKAMI (kakaowy biszkopt/ kokosowe dakłazje/ prażynka czekoladowa/ mus czekoladowy z truskawkami/ żelka z maracui)
pakiet napoi
- woda niegazowana z miętą i cytryną bez limtu
- sok owocowy 0,5l/ 1 os
- kawa z ekspresu/ herbata bez limitu
149 zł / 1 os.
przystawka (do wyboru)
- RAVIOLI ZE SZPINAKIEM I RICOTTĄ (pesto pietruszkowe/ olej chili/ rukola)
- MARYNOWANY ROSTBEFF (mus jabłkowy z chrzanem/ pikle/ focaccia)
ZUPA (do wyboru)
- CONSOMME WOŁOWE (pyzy ziemniaczane/ dymka / olej koperkowy)
- KREM POMIDOROWO-PAPRYKOWY (pesto z rukoli/ paluch francuski)
- ROSÓŁ NA TRZECH MIĘSACH (makaron/ marchew palona/ pietruszka)
DANIE GŁÓWNE (do wyboru)
- FILET Z SUMA (sos holenderski/ grillowane szparagi/ młode ziemniaki)
- GRILLOWANA POLĘDWICZKA WIEPRZOWA (sos kurkowy/ kluski śląskie/ karmelizowane buraczki)
- PIECZONY KURCZAK KUKURYDZIANY (sos jogurtowy z ziołami/ młode zimniaki/ grillowane szparagi)
- VEGE: STEK Z KALAFIORA (sos chimichuri/ młode ziemniaki/ warzywa w tempurze)
DESER (do wyboru)
- MINI PAVLOVA (krem śmietankowy/ owoce sezonowy)
- TORT BEZOWY (krem śmietankowy/ owoce sezonowy)
- TORT MALINOWO-WANILIOWY (maślany biszkopt/ syrop pomarańczowo-waniliowy/ krem waniliowy
na śmietance/ żelka malinowa)
pakiet napoi
- WODA NIEGAZOWANA Z MIĘTĄ I CYTRYNĄ BEZ LIMTU
- SOK OWOCOWY 0,5L/ 1 OS
- KAWA Z EKSPRESU/ HERBATA BEZ LIMITU
189 zł / 1 os.
ZUPA
- ROSÓŁ NA TRZECH MIĘSACH (makaron/ marchew palona/ pietruszka)
DANIE GŁÓWNE (do wyboru)
- FILECIKI Z KURCZAKA W PANKO (frytki/ surówka z marchewki)
LUB - PIEROGI RUSKIE Z MASŁEM
pakiet napoi
- woda niegazowana z miętą i cytryną bez limtu
- sok owocowy 0,5l/ 1 os
- kawa z ekspresu/ herbata bez limitu
81 zł / 1 os.
Oferta komunijna - dodatki
- MINI TORTILLA Z KURCZAKIEM/ WARZYWA/ SOS KOKTAJLOWY
- MINI TORTILLA VENDURA/ WARZYWA/ GORGONZOLA
- TYMBALIKI DROBIOWE
- STRIPSY Z KURCZAKA/ SOS CZOSNKOWY
- DESKA WĘDLIN I MIĘS PIECZONCH, PASZTET
- SAŁATKA JARZYNOWA
- SAŁATKA WIOSENNA/ WARZYWA/ SER SOLANKOWY
51 zł / 1 os.
- KORECZEK/ MOZARELLA/ POMIDORKI CHERRY/ BAZYLIA
- KORECZEK/ GRILLOWANY KURCZAK/ CAMAMBERT/ WINOGRONA
- VOU-AU-VENT/ PASTA WARZYWNA/ SZYNKA PARMEŃSKA
- PUMPERNIKIEL/ SEREK KOPERKOWY/ ŁOSOŚ WĘDZONY
- MINI SAŁATKA/ MAKARON ORZO/ KURCZAK/ SEELR NACIOWY/ SUSZONE POMIDORY
370 ZŁ/ 1 DESKA/ 40 SZT.
- ŻUBRÓWKOWE JABŁUSZKO (jabłka z koperkiem/ mus na bazie białej czekolady i żubrówki/ kruche ciastko)
- WIEDEŃSKA TARTALETKA (o smaku karmelu i orzechów)
- CAKESICLES KARMELOWE (czekoladowe lody na patyku w polewie z białej czekolady)
- WIOSENNA GRUSZKA (malina/ biała czekolada i wanilia, wykończona w zamszu czekoladowym)
- SET DWÓCH PRALIN (cięte praliny, po 2 szt. na osobę)
Słodki stół przygotowywany jest dla: 15, 20, 25 osób.
Na jedną osobę liczone są dwa deserki i 2 praliny.
Stół słodkości dla:
15 osób – 540 zł, tj. 30 deserków
20 osób – 700 zł, tj. 40 deserków
25 osób – 870 zł tj. 50 deserków
STÓŁ SŁODKOŚCI ORAZ TORTY PRZYGOTOWYWANE WE WSPÓŁPRACY Z PRACOWANIĄ PORCELANA, PL. OFIAR GETTA 5A, 35-022 RZESZÓW
Oferta finger food i mini deserów
Minimalna liczba zamówienia 10 szt./ 1 rodzaju
- Mini burger / wołowina/ klasyczne dodatki / sos autorski – 14 zł
- Mini burger / kurczak/ klasyczne dodatki / sos autorski – 13 zł
- Mini burger / krewetka w tempurze / pikle / sałata/ sos słodko-kwaśny – 15 zł
- Mini croissant / szynka parmeńska / rukola / pesto z suszonych pomidorów – 12 zł
- Mini croissant / łosoś wędzony / rukola / ser pleśniowy – 12 zł
- Club sandwich / pasta jajeczna / boczek / kurczak / sałaty – 10 zł
- Tortilla/ łosoś wędzony/ warzywa / sos koktajlowy – 10 zł
- Tortilla / kurczak / sałaty / sos czosnkowy / warzywa – 11 zł
- Tortilla / warzywa / gorgonzola / sos koperkowy – 9 zł
- Mini kanapki na bagietce: z kurczakiem lub szynką lub z łososiem – 10zł
- Krewetki w tempurze/ sos koktajlowy – 13 zł
- Stripsy z kurczaka/ sos koktajlowy – 9 zł
- Koreczek: Ser kozi/ chorizo vela/ gordale – 10 zł
- Koreczek: Mozarella mini/ pomidor cherry/ bazylia – 9 zł
- Mini sałatka gyros/ kurczak – 10 zł
- Mini sałatka z buraka/ rukola/ ser feta/ słonecznik – 9 zł
- Mini sałatka z makaronem/ suszone pomidory/ oliwki czarne – 9 zł
Minimalna liczba zamówienia 10 szt./ 1 rodzaju
- Arriba/ mus czekoladowy arriba/ kompot mango marakuja w coverze z mlecznej
czekolady z orzechami – 12 zł - Tartaletka szarlotka z koperkiem/ kruchy korpus zapieczony z kremem migdałowym/ pieczone karmelizowane jabłka/ jabłka z koperkiem – 9 zł
- Czekoladowy mus concorde/ pralina orzechowa/ owsiane ciastko – 12 zł
- Petit – fours – słodki zestaw mini deserków w trzech smakach – 15 zł
- Tartaletka z lemon curd/ przypalana beza szwajcarska – 8 zł
- Czekoladowy mus Papouasie/ kompot mano rokitnik – 11 zł
Sernik la vina (pokrojony na trójkąty) min. ilośc porc. 16 – 140 zł - Set pralin ciętych 3 szt/ 1 os/ 23 zł
Oferta okolicznościowa
PRZYSTAWKI – 120g/ os. 37 zł/ 1 os
- CARPACCIO Z BURAKÓW (kozi ser świeży/ orzechy włoskie/ dressing miodowy z chilli)
- MARYNOWANY ROSTBEFF (pikle/ mus jabłko z chrzanem/ focaccia)
- TATAR Z PSTRĄGA (marynowany ogórek/ prażone kapary/ majonez vege/ focaccia)
- RAVIOLI ZE SZPINAKIEM I RICOTTĄ (pesto z suszonych pomidorów/ rukola/ orzeszki pini)
ZUPY – 300ml/ os. 27 zł/ 1 os
- ROSÓŁ NA TRZECH MIĘSACH (makaron jajeczny/ warzywa)
- KREM SEZONOWY
DANIA GŁÓWNE – 450g/ os. 47 zł/ 1 os
- STEK Z KALAFIORA (ziemniak pieczony w soli | warzywa w tempurze | chimmichurri)
- HALIBUT (duet białego i dzikiego ryżu | sos kokosowy z curry | kimchi)
- POLĘDWICZKA WIEPRZOWA SOUS VIDE (kluski śląskie | zasmażane buraczki | sos kurkowy)
- TERRINA Z INDYKA (roladka z indyka nadziewana warzywami | sos gruszkowy | maślane gnocchi | bukiet warzyw)
- SCHAB PIECZONY (sos piwny | ziemniaki młode | kapusta zasmażana)
- FILET Z KURCZAKA Z SUSZONYMI POMIDORAMI (puree chrzanowe | sos ziołowy | mix sałat z sosem vinaigrette)
DESER – 24zł / 1 procja
- SERNIK LA VINA maślana kruszonka | coulis owocowe
- CONCORDE płynna pralina orzechowa | czekoladowy mus z gruszką | migdałowe ciastko
- MADAGASKAR LICZI maliny z liczi | mus śmietankowy | czekoladowy mus Madagaskar |ciastka kokosowe
- BAVAROIS fiołek | truskawki | mus waniliowy | flan z owoców leśnych
- SZARLOTKA Z BEZĄ
- TORT – WG ŻYCZENIA GOŚCI – cena ustalana indywidualnie
- DESKA SERÓW I WĘDLIN – 0,6kg | 119 zł
Brie | blue | bursztyn | prosciutto crudo | serrano | salami | krakersy | owoce | konfitura z czerwonej cebuli | grissini - DESKA SERÓW I WĘDLIN HISZPAŃSKICH – 0,6kg | 119 zł
Queso de cabra | Queso Manchego | Queso Mahón | Jamón Serrano | Morcilla de Burgos | Chorizo Vela | konfitura | zielone oliwki Gordale | krakersy | Piquillo - DESKA BARCELONA – 0,7kg | 129 zł
Jamon Serrano | Chorizo Picante | Morcila de Burgos | Queso de cabra | bakłażan z czosnkiem | nadziewana | papryka piquillo | marynowana papryczka ostra | zielone
oliwki | Gordale | pigwowa konfitura | krakersy | pajitas |grissini
4 szt./ os. | 48 zł/ 1 os
Liczba przekąsek to liczba Gości ×4. Asortyment można dowolnie komponować spośród proponowanych pozycji, przy minimalnym zamówieniu 10 szt. z jednego rodzaju.
- MINI BURGER
wołowina lub kurczak lub krewetka | klasyczne dodatki | sos autorski - MINI TORTILLA Z KURCZAKIEM
warzywa | sos czosnkowy - MINI TORTILLA Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM
sałaty | sos koktajlowy | warzywa - MINI TORTILLA VERDURA
warzywa | gorgonzola | sos koperkowy - TARTINKA NA PUMPERNIKLU
serek koperkowy | łosoś wędzony - STRIPSY Z KURCZAKA
sos koktajlowy - BRUSCHETTA
pomidory | mozarella | bazylia | ocet balsamiczny - KREWETKI W TEMPURZE
sos koktajlowy - MINI CROISSANT
Jamon Serrano | pesto z suszonych pomidorów | rucola - MINI CROISSANT
łosoś wędzony | rukola | ser pleśniowy - MINI SAJGONKI WARZYWNE
sos sweet-chili - WARZYWA W TEMPURZE
warzywa sezonowe | sos chrupiące chili - ŚLEDŹ PO KASZUBSKU
- PATE
wątróbka | powidła śliwkowe | wiśnia - TYMBALIKI DROBIOWE
- SAŁATKA GRECKA
pomidor | ogórek | czerwona cebula | oliwki | feta - SAŁATKA JARZYNOWA
warzywa okopowe | majonez - SZAŁOT ŚLĄSKI
pieczone ziemniaki | jajka | ogórki | boczek - SAŁATKA GYROS Z KURCZAKIEM
- Żubrówkowe jabłuszko (jabłka z koperkiem/ mus na bazie białej czekolady i żubrówki/ kruche ciastko)
- Wiedeńska tartaletka (o smaku karmelu i orzechów)
- Cakesicles karmelowe (czekoladowe lody na patyku w polewie z białej czekolady)
- Wiosenna gruszka (malina/ biała czekolada i wanilia, wykończona w zamszu czekoladowym)
SET DWÓCH PRALIN
cięte praliny, po 2 szt. na osobę
Słodki stół przygotowywany jest dla: 15, 20, 25 osób.
Na jedną osobę liczone są dwa deserki i 2 praliny.
Stół słodkości dla:
15 osób – 540 zł, tj. 30 deserków
20 osób – 700 zł, tj. 40 deserków
25 osób – 870 zł, tj. 50 deserków
STÓŁ SŁODKOŚCI ORAZ TORTY PRZYGOTOWYWANE WE WSPÓŁPRACY Z PRACOWANIĄ PORCELANA, PL. OFIAR GETTA 5A, 35-022 RZESZÓW
Organizacja przyjęć i imprez okolicznościowych w Rzeszowie – wszystko, czego potrzebujesz w jednym miejscu w Rynku
Nasza restauracja to nie tylko doskonała kuchnia, ale również kompleksowa organizacja przyjęć w Rzeszowie – od koncepcji po realizację. Tworzymy wydarzenia, które na długo zapadają w pamięć: od rodzinnych uroczystości po wydarzenia o charakterze biznesowym.
Jeśli szukasz eleganckiego miejsca na chrzciny, komunię, urodziny, a nawet kameralne wesele w Rzeszowie, nasze sale idealnie wpiszą się w te potrzeby. Goście cenią sobie nie tylko wyjątkowy klimat i estetyczne wnętrza, ale również indywidualne podejście do każdego wydarzenia. Dostosowujemy menu, dekoracje i układ sali do charakteru przyjęcia, zapewniając pełne wsparcie na każdym etapie organizacji.
Szczególnie polecamy naszą restaurację jako miejsce na chrzciny i sala na komunię – dzięki doświadczeniu naszego zespołu każde wydarzenie odbywa się w przyjaznej, rodzinnej atmosferze. Zapewniamy zarówno komfortowe warunki dla dorosłych, jak i atrakcje i dania dopasowane do najmłodszych gości.
Spotkania firmowe i eventy – tapas, live cooking i integracja
Współczesne firmy coraz częściej poszukują miejsc, które oferują więcej niż tylko klasyczny stół konferencyjny. Nasza restauracja w Rzeszowie to doskonała przestrzeń na spotkania firmowe, imprezy integracyjne czy eventy korporacyjne z charakterem.
Oferujemy oryginalne rozwiązania, takie jak live cooking, gdzie nasz kucharz przygotowuje dania na oczach gości, co staje się nie tylko atrakcją, ale i sposobem na budowanie relacji między uczestnikami. Dla firm organizujemy również warsztaty kulinarne, które świetnie sprawdzają się jako forma integracji – kreatywna, angażująca i smakowita.
Dostępna na miejscu sala na konferencje wyposażona jest w zaplecze multimedialne, co pozwala na przeprowadzenie prezentacji, szkoleń i wykładów. Po części oficjalnej można bez przeszkód przejść do tapas, kieliszka dobrego wina i swobodnych rozmów. Jesteśmy otwarci na niestandardowe pomysły – pomagamy w ich realizacji, zapewniając catering, obsługę i atmosferę na najwyższym poziomie.
